Careers

Vacature: Salonmanager Mrs.Highbrow

Mrs highbrow amsterdam browbar wenkbrauwen

Ben jij een geboren manager? En ook nog eens een kei in het stylen van wenkbrauwen? Misschien word jij dan wel de nieuwe salonmanager van Mrs.Highbrow Amsterdam!

Mrs.Highbrow is dé brow bar van Nederland. En voor onze succesvolle vestiging in de Amsterdamse Pijp zoeken voor een ervaren manager & browstylist die de salon naar een next level gaat tillen.

Als salonmanager bij Mrs.Highbrow ben je verantwoordelijk voor o.a. het begeleiden van de specialisten, het goed functioneren van het team, het bewaken van de kwaliteit en formule, het maken van roosters, het afhandelen van klachten en het behalen van sales doelstellingen. Voor deze job verwachten we veel inzet en initiatief en minstens 2 jaar ervaring als salonmanager of assistent-manager in een soortgelijke omgeving.

WAT WIJ VERDER VERWACHTEN

- Je bent zeer goed in het stylen van wenkbrauwen
- Je weet van aanpakken
- Je hebt een natuurlijk overwicht
- Je bent ondernemend
- Je bent klantvriendelijk
- Je bent een echte teamplayer
- Je hebt oog voor kwaliteit
- Je kun je niet wachten om van Mrs.Highbrow een nog groter succes te maken

WAT WIJ BIEDEN

- Een marktconform salaris
- Veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
- Een uitdagende baan in een toonaangevende omgeving
- Veel verantwoordelijkheid
- Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf


Ben jij een geboren manager? En ben je ook nog eens gefascineerd door wenkbrauwen? Dan zijn we op zoek naar jou! Mail snel je cv, foto's van wenkbrauwen die jij hebt gestyled en een begeleidende brief naar victor@mrshighbrow.com