How to

Rake Kwasten

Mrs Highbrow brushes kwasten wenkbrauwen

Een goede kwast is het halve werk. Maar wat is het verschil tussen alle soorten, en welke kwast gebruik je waarvoor? We nemen je mee door het assortiment en leggen precies uit wat je nodig hebt. Bring on the brushes.Door Anouk Bruel

Mrs Highbrow brushes kwasten wenkbrauwen angled brush

Angled Brush

De naam zegt het al, een angled brush is een schuine kwast. Die schuine kant zorgt ervoor dat wenkbrauwmake-up, zoals pomade of poeder, perfect kan worden aangebracht. Maar niet alleen make-up werkt goed met een angled brush. Ook voor het tinten van brows met regular wenkbrauwverf of brow henna zul je deze kwast nodig hebben.

MRS HIGHBROW ANGLED BRUSH GOLD WOOD

Angled Brush Hout & Goud

Mrs.Highbrow heeft drie varianten van de angled brush. De angled brush hout & goud is perfect voor de specialist die niet alleen zorgvuldig brows wil tinten, maar ook naar een designvolle accessoire in de salon verlangt.

Mrs Highbrow Angled Brush medium dyotics brow henna

Angled Brow Brush Medium

Mrs.Highbrows Angled Brow Brush Medium is perfect voor het aanbrengen van brow henna of regular verf. Maar ook fijn voor poeder en pomade.

7438235746708 Mrs Highbrow Angled Brow Brush Small met Spoolie 3

Angled Brow Brush met Spoolie

De Angled Brow Brush met Spoolie heeft een fijn kwastje en een handige spoolie. Om je brow make-up goed in te blenden. Ideaal bij wat kleinere wenkbrauwen of als je zeer precies wilt werken.

Mrs Highbrow Eyebrow highlighter brush kwast

Highlighter Brush

De Mrs.Highbrow Highlighter Brush is een stevige, platte kwast. Perfect om highlighter mee onder de brows aan te brengen. Zodat henna of pomade wenkbrauwen nóg strakker ogen.