News

(Bij)baan voor 16-32 uur

Werken bij Mrs Highbrow receptionst bijbaan vacature

Ben jij op zoek naar een leuke (zaterdag)baan? In een dynamische omgeving, met de leukste collega's en klanten? Kom dan weken bij Mrs.Highbrow Amsterdam!

Om ervoor te zorgen dat onze brow specialisten zich vooral kunnen bezighouden met waar ze het best in zijn (wenkbrauwen stylen!) zijn we op zoek naar een ervaren receptionist. Je bent het visitekaartje van de salon en zorg ervoor dat het de hele dag op rolletjes loopt. Een baan voor 16 tot 32 uur, dus ook perfect als bijbaan.

Mrs.Highbrow is de eerste brow bar van Nederland, met de look and feel van een stoere barbershop. Met ruim 10 medewerkers maken we elke dag de allermooiste wenkbrauwen van het land! Onze klanten komen er graag en we zijn dan ook erg druk. Voor onze vestiging in de Amsterdamse Pijp zijn we per direct op zoek naar een receptionist(e), die ervoor zorgt dat het de hele dag op rolletjes loopt in de salon. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, en ontvangt hen met alle egards. Verder boek je onder andere afspraken in, beantwoord je de telefoon, houd je de salon netjes en schoon, doe je boodschappen en nog veel meer klussen. Maar je zorgt er ook voor dat het de specialisten aan niets ontbreekt. Kortom, je bent de spil van de salon, bent super sociaal en hebt bakken energie.

Je werkzaamheden in een nutshell:

↠ Het verwelkomen van onze gasten
↠ Het beheren van de agenda
↠ Telefoon beantwoorden
↠ Inboeken van afspraken
↠ Ondersteunen van de specialisten
↠ Schoonmaakwerkzaamheden

Jij bent:

↠ Sprankelend en energiek
↠ Initiatiefrijk
↠ Zeer klantvriendelijk
↠ Sociaal en servicegericht
↠ Stressbestendig
↠ Een kei in organiseren

Wij bieden

↠ Een uitdagende (bij)baan in een dynamische omgeving
↠ Superleuke collega’s
↠ Werken met de leukste klanten
↠ Een marktconform salaris
↠ Ongelimiteerd lash & brow behandelingen

Wij vinden het belangrijk dat je goede kennis hebt van de Engelse taal (spreken en schrijven), vanwege de vele internationale klanten die bij ons komen.Is deze job wat je zoekt? Stuur snel je cv, foto en motivatie naar ska@mrshighbrow.com